Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си ето нещо:))

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си ето нещо:))

Ей това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!

Първоначално публикувано от miromitev Покажи съобщение
    Ей това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?
    Колега, преди седмица си смених същия тампон, има го в каталозите но не му помня номера! Аз го взех на BIRTH за около 30-40 лева.Ако не го намериш до понеделник пиши ще му погледна номера!
    Успех!

Comment

Първоначално публикувано от 520061 Покажи съобщение
      Колега, преди седмица си смених същия тампон, има го в каталозите но не му помня номера! Аз го взех на BIRTH за около 30-40 лева.Ако не го намериш до понеделник пиши ще му погледна номера!
      Успех!
      Ако колата ти е същата като моята в подписа ми ще те моля да ми напишеш номера по BIRTH защото гледах от тук за моята кола модел, двигател.. http://axm-auto.com/
      ...ама такъв тампон няма. Има само за 2,4 ЖТД .Предварително благодаря!
      Last edited by miromitev; d.m.y г., 12:18.

Comment

Няма проблем (и аз съм 1.9 JTD) само че най-рано в понедлник че сега съм малко на почивка,между другото на 2,4 ЖТД е същия само е под друг кат. номер (мерил съм ги и нямат разлика)

Last edited by 520061; d.m.y г., 13:33.

Comment

Смених го миналия месец, доставиха го от Пловдив 30 кинта .Така че търси във Пловдив
          145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщение
            Смених го миналия месец, доставиха го от Пловдив 30 кинта .Така че търси във Пловдив
            Намерих го 31,60лв.....даже не знам от кои каталог го гледаха, дадоха ми го и без кутия..ама нали не е скъсан като моя,значи става..до следващия път

Comment

Намерих го 31,60лв.....даже не знам от кои каталог го гледаха, дадоха ми го и без кутия..ама нали не е скъсан като моя,значи става..до следващия път
              Много безаварийни колега
              145 1,9 JTD [6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER

Comment

Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщение
                Много безаварийни колега
                на колегата val_mcrae сменяхме само гумените тампони на купето те са почти еднакви и са 7-8лв
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Имам един въпрос нод а не отварям нова тема реших да пиша тук, значи и аз смених въпросния тампон с такъв за 30лв като не помня марка, но ефекта стана обратен, сега колата се тресе на празен ход , волан вътре пластмаси всичко...предпочитам да не го бях сменял... дайте идеи каквод а гледам и какво да търся...
                  Освен това когато загасям колата се чува как издрънчава нещо, а това дали има нешо общо
                  ПП: дали е възможно да съм го обърнал този тампон, защото оригиналния имаше стрелка накъде се поставя, а този нямаше и аз ги наложих и уж го сложих правилно.
                  92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                  95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                  90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                  00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

По-скоро имаш още някой тампон за смяна. Сега като тоя вече държи, другите напомнят за себе си Виж си и демпферната шайба.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                      По-скоро имаш още някой тампон за смяна. Сега като тоя вече държи, другите напомнят за себе си Виж си и демпферната шайба.
                      Демпферната шайба я смених по твоя препоръка в същност по твое предсказание което естествено беше верно . Някакви цени на тампони да знаете? предполагам че те са ляв, десен и отзад на скоростите?
                      92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                      95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                      90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                      00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Working...
                      X