Ей това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Търся си ето нещо:))
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от miromitev Покажи съобщениеЕй това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?
Успех!
-
Първоначално публикувано от 520061 Покажи съобщениеКолега, преди седмица си смених същия тампон, има го в каталозите но не му помня номера! Аз го взех на BIRTH за около 30-40 лева.Ако не го намериш до понеделник пиши ще му погледна номера!
Успех!
...ама такъв тампон няма. Има само за 2,4 ЖТД .Предварително благодаря!Last edited by miromitev; d.m.y г., 12:18.Alfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от miromitev Покажи съобщениеЕй това(на прикрепения файл) е щангичката която се закрепя отпред горе в ляво за двигателя и рамата.Гумените тампони са скъсани и не могат да си вършат работата....Та търсиш на 1-2 места ама...не става!Някакви идеи и номер по каталог на BIRTH или IMPERGOM....?145 1,9 JTD[6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER
Comment
-
Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщениеСмених го миналия месец, доставиха го от Пловдив 30 кинта .Така че търси във ПловдивAlfa Romeo 146 1,9 JTD-Be yourself!
Comment
-
Първоначално публикувано от miromitev Покажи съобщениеНамерих го 31,60лв.....даже не знам от кои каталог го гледаха, дадоха ми го и без кутия..ама нали не е скъсан като моя,значи става..до следващия път145 1,9 JTD[6:06:37 AM] emigranta_de каза: a JTD varvat mnogo . Печка POWER
Comment
-
Първоначално публикувано от drumi1 Покажи съобщениеМного безаварийни колегаhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Имам един въпрос нод а не отварям нова тема реших да пиша тук, значи и аз смених въпросния тампон с такъв за 30лв като не помня марка, но ефекта стана обратен, сега колата се тресе на празен ход , волан вътре пластмаси всичко...предпочитам да не го бях сменял...дайте идеи каквод а гледам и какво да търся...
Освен това когато загасям колата се чува как издрънчава нещо, а това дали има нешо общо
ПП: дали е възможно да съм го обърнал този тампон, защото оригиналния имаше стрелка накъде се поставя, а този нямаше и аз ги наложих и уж го сложих правилно.92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПо-скоро имаш още някой тампон за смяна. Сега като тоя вече държи, другите напомнят за себе сиВиж си и демпферната шайба.
в същност по твое предсказание което естествено беше верно
. Някакви цени на тампони да знаете? предполагам че те са ляв, десен и отзад на скоростите?
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
Comment